Hírek, akciók

Figyelem, Téli szünet: Kedves Látogató!🙂 A jövő héten december 9-én hétfőn „bezárjuk” a webshopot egy kis időre. Addig még tudtok rendelést leadni, ezeket a kifizetett rendeléseket december 13-ig megpróbáljuk teljesíteni. Ez az évben az utolsó nap amikor a futár csomagot visz el tőlünk, így biztosan minden ajándék megérkezik a karácsonyra. Nagyon köszönjük a sok–sok türelmet, figyelmességet és megértést, amit Tőletek kapunk. Ettől még az online vásárlás is emberibb és személyes lesz! December 13. -át követően is várjuk rendeléseiteket, melyek visszaigazolása a két ünnep között ill. az új esztendőben is folyamatos. Azonban az első kiszállítási napunk 2020. Január 6. lesz. Az új év sok változást és kellemes meglepetéseket hoz, de erről később írunk még! #christmas #christmasiscoming #realsilmama #karácsony #anyavagyok

Tehát ahogy ígértem születésnapi akciósorozat indul hétfőn, első alkalommal gondoljunk a kismamákra, tehát minden szopikendő, szopipárna árából 10 % kedvezményt érvényesíthetsz a kuponkód megadásával 2019.04.01. 0:00-tól - 2019.04.07. 24:00 - ig leadott rendelésednél.

Szuletesnapi akcio

Kuponkód: HBDMOM10

A kuponkódot a megrendelés alkalmával a megjegyzés rovatban kell feltüntetni, a kedvezmény a visszaigazolás során kerül érvényesítésre!

BUÉK 2019! Ismét itt vagyunk!

Ünnepi nyitvatartás: A futárszolgálatok leterheltsége és a biztonságos célbaérés érdekében 2018. december 17-e az utolsó feladási napunk! A 2018.12.14-ig kifizetett rendeléseket tudjuk addig kipostázni. Webáruházunk 2018. december 20-tól 2019. január 2-ig zárva tart. A beérkezett megrendelések visszaigazolása folyamatos, az új esztendőben a kiszállítás a kifizetések sorrendjében történik!

Karacsony

Black Week: Minden óvodai textil termékünkre 20% kedvezményt adunk 2018.11.18. és 2018.11.25. között. (Ajánlatunk csak a készlet erejéig érvényes!)

Black Friday

Szabadságra mentünk, de ettől függetlenül az e-mailben és weboldalon leadott rendelések természetesen beérkeznek rendszerünkbe. A feltorlódott rendeléseket viszont csak a visszaérkezésünk után kezdjük feldolgozni. Szíves megértésedet és türedelmedet kérjük.

BUÉK 2018! Ismét itt vagyunk!

Megint eltelt egy év, és újra itt a Karácsony! Szeretnénk tájékoztatni, hogy cégünk December 20-ától zárva tart! Emiatt a kiszállítás webshopunkban is szünetel, 2017. december 18-ig beérkezett utalásokat december 20-ig postázzuk! Ettől függetlenül az e-mailben és weboldalon leadott rendelések természetesen beérkeznek rendszerünkbe. A feltorlódott rendeléseket január 2-tól kezdjük feldolgozni és a lehető leggyorsabban igyekszünk teljesíteni őket. Kellemes ünnepi készülődést kívánunk!

Black Friday - Cyber Monday Simlamánál. Fantasztikus kedvezmények ezen a hétvégén, minden nap, más-más százalékban. Használd ki és válogass kedvedre minőségi termékeink közül!
A kosárban a tejes árat láthatod, de ne aggódj, a visszaigazolásban érvényesíteni fogjuk a napi kedvezményeket.

Legújabb textileink elsősorban Ovis ágynemű vagy Ovis derékalj céljára.

Pink zaszlo

Kek zaszlo

Narancs zaszlo

Boldog Újévet kívánunk!

Elmúlt megint egy esztendő. Sok-sok érdekes dolog történt, volt szomorúság és vidámság egyaránt. De most a meghittség ideje következik. Töltsétek ti is együtt ezt a kis szünetet a családdal.
Kellemes Ünnepeket kívánunk!

2016

Reméljük kellemesen telt a téli szünetet. Már nálunk is mindenki a fedélzeten van, rövidesen leszállítunk minden a szünet alatt érkező megrendelést. Kis üröm viszont az örömben, hogy kénytelenek vagyunk néhány termék árát szerény mértékben megemelni. Minőségi alapanyagokat alig tudunk idehaza beszerezni, ezért az árfolyamok változása jelentősen beleszól a mi fogyasztói árainkba is. Rendszeresen visszatérő vevőink tudják, hogy ritkán variálunk az árakon, de most már muszáj. Mindenesetre, tele vagyunk reménnyel, tettvággyal, optimizmussal, úgyhogy Boldog Újévet kívánunk!

A téli szünetet pihenéssel töltjük, mostantól a megrendeléseket csak 2015 évi szállítással vállaljuk. Kérjük hogy ezt vedd figyelembe rendeléskor. Köszönjük türelmedet és egyben Kellemes Karácsonyi ünnepeket és Boldog Újévet kívánunk!

Érezzétek jól magatokat! A szünet jövőre visszajövünk.

Az őszi szünetet (2014. október 22-től november 2-ig) mi is a gyerekeinkkel töltjük. Ez idő alatt a webáruház jobbára zárva tart. Ránézünk azért az e-mail-ekre. Mindenesetre a megrendelések visszaigazolása késhet. A folyamatban lévő gyártásokat a szünet után fejezzük be. Az új megrendeléseket a szünet után fogjuk elkezdeni.

Töltsetek ti is annyi időt a gyerekekkel, amennyit lehet, amíg még foglalkoznak velünk és élvezik a társaságunkat. Gyorsan száll az idő, egykettőre felnőnek. Szinte tegnap érkeztek meg a családba, ma meg már suliba járnak, jobban kezelik a táblagépet mint mi és a világ olyan dolgairól kérdeznek, amiket mi sem nagyon értünk.

Érezzétek jól magatokat! A szünet után visszajövünk.

Nemsokára véget ér az ovi és a nyár rövid de gyönyörű pillanatai után jön egy újabb év az oviban. Ha valami igazán vagány applikált ágyneműt szeretnél ...

Elefantos agynemu Nyalokas agynemu

Nyalokas derekalj Elefantos derekalj

Bármilyen elképzelést megvalósítunk. Akkor is segítünk, ha nincs ötleted csak valami nagyon szépet szeretnél. Írj, vagy hívj bennünket és megbeszéljük.

Legújabb termékünk a Baglyos párna Silmamától

babzsak

Új textileink.

Autos

Pötyi mix

Pötyi mix

Kék bagoly

Pink bagoly

Kék bagoly - Türkiz

Pink bagoly - Pötyi

Türkiz pötyi

Végre megérkeztek a várva várt új textileink.

Repcsik textil

Verdák2 textil

F1 textil

Disney - Pixar elements regisztralt vedjegyei.

Mától külön kategóriában is megtalálhatóak Akciós termékeink.

Sokan kérték, úgyhogy íme: Babzsák Silmamától

babzsak

Kedves Látogatók! Dimenzióváltás ide vagy oda, a magam és a kollégáim nevében kívánok mindenkinek Boldog Újévet!

Újév, új textilek. Megypiros és Zöld, Rózsaszín-fehér kockás és csillagos, valamint új kedvencem a Spring Garden.

Megypiros textil Zöld textil

Rózsaszín-fehér kockás textil Rózsaszín-fehér csillagos textil

Spring Garden textil

Silmama

Kedves Mikulások! Hogy biztosan odaérjen december 6-ra minden egyedi, névvel ellátott mikulászsák a gyerekekhez, a zsákok esetében az utolsó kiszállítási nap december 1.

Kérem hogy rendelésnél ezt vegyétek figyelembe és rendeljetek időben!

Silmama

Kedves látogatók! Befejeztük a szokásos évi leltározást, karbantartást. Ismét teljes erővel dolgozunk a megrendeléseiteken.

További hír, hogy a jövőben csak nagyon-nagyon indokolt esetben postázunk utánvétellel. Túl azon hogy drága, számos reklamáció, bonyodalom volt az ovis szezonban a postán az ilyen csomagokkal. Aki nem tud átutalni, az rózsaszín csekken is elküldheti a pénzt vagy befizetheti a bankban a számlánkra. Köszönöm megértéseteket.

Silmama

Kedves látogatók! Október második felére tervezzük a szokásos évi leltározást, karbantartást. Ennek okán október 16. lesz az utolsó kiszállítási nap és várhatóan november 5-én (vagy hamarabb) kezdjük meg ismét a munkát.

Kérem hogy rendelésnél ezt vegyétek figyelembe! A fenti időszak alatt a rendeléseket befogadjuk, de csak november elején tudjuk teljesíteni. Köszönöm a türelmeteket és megértéseteket.

Silmama

Örömmel értesítek mindenkit, hogy az ovis szezont idénre befejezettnek nyilvánítom, úgyhogy egy időre minden visszatér a rendes kerékvágásba, mindent lehet rendelni, mindent tudunk rövid határidővel szállítani.

A múlt szezon után megfogadtam csomó dolgot, amit legközelebb másként csinálok majd. Ez idén is így lesz. Idén több segítséget vettem igénybe, erősebb gépeket használtunk, nagyobb anyagkészlettel indultunk neki. Viszont, rájöttem hogy hiába a segítő kéz, ha be kell tanítani - arra nincs idő ilyenkor, sőt a hibák javítása egyenesen időrablás. Azt is elhatároztam, hogy a Magyar Posta szolgáltatásait a jövőben csak nagyon indokolt esetben fogom igénybe venni és inkább nézek egy futár céget. Ezen felül pedig, lesz egy gyakorlott kolléga, aki csak a levelezéssel, visszaigazolással fog foglalkozni. Illetve még pár apróság, de ezek a legfőbb pontok.

Nagyon megterhelő volt ez az időszak, de kárpótol a sok-sok pozitív visszajelzés, amit kaptunk. Ezúton köszönöm ismét mindenkinek, aki írt pár sort, ez tartotta bennünk a lelket azokon a kialvatlan, elcsigázott napokon.

Köszönettel: Silmama

Kedves érdeklődők, visszatérő és leendő vásárlóink! A naptárra tekintve láthatjuk hogy kitörőben van az óvodai szezon. Annak érdekében hogy az apróságok kiegyensúlyozottan kezdhessék az évet az oviban, mindannyiunk együttműködésére és megértésére van szükség.

Ezúton kérlek benneteket - kedves ovis szülő társaimat - hogy időben adjátok le az ovis felszerelésre irányuló megrendeléseiteket! Mi NEM KÍNAI TÖMEGTERMÉKEKET veszünk le a polcról és postázunk másnap. Cégünk minden terméket személyre szabottan, egyedileg gyárt le az igényeitek alapján, ami időbe kerül.

Sokéves tapasztalatunk alapján azt javaslom hogy már most vegyétek fel a kapcsolatot az ovikkal és tisztázzátok, hogy mire és milyen méretben van szükség, illetve hogy mi lesz a gyermek ovis jele. Ezek alapján válasszátok ki hogy mit szeretnétek a gyermeknek és adjátok le a rendelést amint lehet. Ezzel biztosítjátok hogy minden időben készen legyen. Az utolsó pillanatokban leadott rendelésekre csak annyit tudunk garantálni, hogy szépen - jó minőségben fognak elkészülni de esetleg csak hetek múlva.

Kedves többiek, akik az óvoda témában egyelőre nem érdekeltek! Szíves megértéseteket kérjük de a szezonra való tekintettel egyes nem ovis termékek gyártását ideiglenesen felfüggesztjük. Természetesen minden megrendelést befogadunk de a visszaigazolásban szereplő határidő várhatóan egy a szezon utáni időpont lesz. Szeretnénk elkerülni az olyan szívszorító pillanatokat amikor az egyik kis óvodás tanácstalanul ténfereg az ebéd utáni alváshoz készülődve mert - idő hiányában - csak neki már nem jutott ágynemű. A türelmeteket kis árengedménnyel fogjuk honorálni.

Előre is köszönöm mindenkinek!
Silmama

Fontos számunkra, hogy csakis biztonságos termékeket gyártsunk és forgalmazzunk. Ezért is örömmel tudatjuk, hogy vasalós óvodai jel alapanyagunk megszerezte az Öko-Tex szabványnak való megfelelőségről szóló igazolást. Ez azt garantálja hogy a gyártásban használt anyagokban előforduló kémiai anyagoknak egyikének koncentrációja sem jelent az emberi szervezetre nézve semmilyen veszélyt.

Legújabb textileink: Munkagépek és Sárga Pötyi

Munkagépek mintás textil Sárga Pötyi mintás textil

Újra kapható a hercegnő mintás textilünk.

Disney hercegnők mintás textil

Legújabb termékünk a Játszószőnyeg.

Játszószőnyeg

Újra kapható a dzsungel mintás textilünk.

Dzsungel mintás textil

Az ÁFA változás miatti átárazás befejeződött.

Új Thomas mintás textilünk.

Thomas mintás textil

Megkezdtük az árak frissítését az általános forgalmi adó változása miatt. Ezért átmenetileg régi és új árak is láthatók a rendszerben. Mindazonáltal, a megrendelés visszaigazolásában található árakat tartjuk érvényesnek.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Újévet Kívánunk!

Figyelem! Téli leállás. Utolsó postázási napunk idén december 16. Ha karácsonyi ajándékot szeretnél, rendelj mihamarabb, hogy még az ünnepek előtt megkapd!

2012: Január első hetében ismét megkezdjük a gyártást, várhatóan azon hét vége felé már postázunk is. Az idén beérkező és visszaigazolt megrendeléseket még a 2011-es árakkal számítjuk de jövőre sajnos kénytelenek vagyunk mi is emelni. Illetve, a Magyar Posta díjszabásának változása miatt a postaköltség is növekedni fog. Szíves megértéseteket kérjük.

Legújabb termékünk: Mikulás zsák, névvel hímezve

Tedd igazán hangulatossá az ünnepeket ezzel az aprósággal.

Hímzett Mikulás zsák

Vége a leállásnak de és lassan visszatérünk a rendes kerékvágásba.

Sajnos szomorúsággal indult a dolog. Szerető édesapám távozott közüllünk. Az unokákkal nézték a reggeli meseműsort, amikor hirtelen megállt a szíve.

71 évesen is aktív volt, eljárt dolgozni. Az a fajta fiatalos öregúr, aki abban a korszakban nőtt fel, amikor még mindent rendesen meg kellett csinálni és ehhez az utolsó pillanatokig ragaszkodott is. Ugyanakkor mindenkivel barátságos volt és türelmes. Imádták a gyerekek és ő rajongott értük.

Nagyon szerettük őt.

Az utóbbi napokban nem voltunk épp a toppon. Mindazonáltal, köszönjük a megértést és a sok türelmet!

Minden várakozásunkon felüli óvodai szezonon vagyunk túl. Habár több mint 30%-kal növeltem a kapacitásunkat erre az időszakra, így is szinte éjjel-nappal dolgoztunk. Olyan tempóban, hogy szinte mindenunk karbantartásra szorul. Ennek okán október közepe táján 1-1,5hétre leállunk. Ügyfélszolgálatuk is csak e-mail-ben lesz elérhető ezalatt.

A nyitott és pénzügyileg rendezett megrendeléseket még teljesítjük a gyártási szünet előtt. Az újabb megrendeléseket fogadjuk de egyes időszakokban előfordulhat hogy nem jönnek azonnal a visszaigazolások. Illetve mostantól már csak otóber közepe után tudunk bármit szállítani.

Köszönjük a megértést és a sok megrendelést!

Tervezd meg a gyermek ovis jelét!

ovisjel tervező

Új Verdák2, Micimackó és barátai, Mesebeli hercegnők és Minnie-egér mintás ágyneműink most bevezető áron kaphatóak.

 Verdák 2 (kék) mintás ágynemű  Verdák 2 (piros) mintás ágynemű

Mesebeli hercegnők (ciklámen) mintás ágynemű Mesebeli hercegnők (rózsaszín) mintás ágynemű

Micimackó és barátai (kék) mintás ágynemű Micimackó és barátai (rózsaszín) mintás ágynemű

Minnie-egér (ciklámen) mintás ágynemű Minnie-egér (rózsaszín) mintás ágynemű

Új termékünk az ovis törölköző már rendelhető!

törölköző

Legújabb textileink a lila, a lila-zöld kockás a rózsaszín-zöld csíkos és a zöldalma

Lila Lila-zöld kockás

Rózsaszín-zöld ZÖldalma

Sokak kérésére ezentúl tornazsák is rendelhető!

Tornazsákok

Új termékünk a Pelenkázó alátét utazáshoz!

Pelenkázó alátét utazáshoz Pelenkázó alátét utazáshoz

Megújult bölcsödei és ovodai jel kínálatunk!

Ovisjel Színes óvodai jel

Legújabb termékünk: Napvitorla

Napvitorla Napvitorla

vállalkozás

Legújabb textileink: Rózsaszín és Lollipop

Rózsaszín Lollipop

Vigyázat, hamisítják!

Legújabb termékünk: Tekerd fel! - derékalj, párna, takaró egyben.

Tekerd fel!

Kör alakú matrac és járókabetetét is rendelhető.

Kör alakú matrac Kör alakú járókabetét

Silmama blogja rendszeresen frissülő olvasnivalóval.