Bölcsödei és óvodai jel szett gazdaságos csomagban!

Nincs többé hímezgetés, varrogatás, filccel készített ákombákom jelek! A címkékkel, az elhagyott ruhadarabok is hamarosan visszakerülnek a gazdájukhoz!

Ovisjel

Az öntapadós címkéket felhelyezheted bármelyik kis játékra, bögrére, uzsonnás tástáka vagy akár az apró cipőcskékbe. Vegyszer, nyál és mosogatógép állóak. Mindenféle sima felületre egész jól tapadnak.

Legyen egyedi, igényes címkéd, amit bevasalhatsz gyermeked ruhájába és akár 40 fokon is moshatod. A címke valószínűleg tovább fogja bírni, mint maga a ruhadarab! Ráadásul a hordozó megfelel az Öko-Tex szabványnak is! Rengeteg jel közül választhatsz.

Itt válogathatsz. Tekintsd meg hímzett jel kínálatunkat is.

Ovisjel

Itt láthasz párat felvasalva, felragasztva, élőben:

fogkefe fémkulacs alsónadrag pohár auto kulacs

Ez a csomag mindent tartalmaz, ami a bölcsöde, óvoda kezdéshez szükséges. A címkék és matricák kör alakúak és egy összefüggő lapon vannak, amelyet ollóval kell feldarabolni felhelyezés előtt. A felvasalás illetve a ragasztás csak pillanatokig tart! Különösebb szakértelmet nem igényel de érdemes betartani a mellékelt használati utasításban leírtakat.

Csomag tartalma:

- 3db 30mm névvel és jellel ellátott öntapadós, vízlepergető matrica
- 8db 20mm névvel és jellel ellátott öntapadós, vízlepergető matrica
- 15db 15mm csak jellel ellátott öntapadós, vízlepergető matrica
- 7db 10mm csak jellel ellátott öntapadós, vízlepergető matrica
- 3db 30mm névvel és jellel ellátott vasalható ovis jel
- 8db 20mm névvel és jellel ellátott vasalható ovis jel
- 15db 15mm csak jellel ellátott vasalható ovis jel
- 7db 10mm csak jellel ellátott vasalható ovis jel
+ 4 pár cipőre elegendő matrica védő fólia ajándékba

Ha netán hiányozna valami amit szeretnél:

Csak írj és mi ingyenesen megrajzoljuk neked illetve küldünk látványtervet A megrendelés megjegyzés rovatában tüntesd fel ezeket sorban:
- Jel száma:
- Háttérszín:
- Név 1. sor:
- Név 2. sor:
- Szöveg színe:

Választható háttérszínek:
fehér, ciklámen, piros, rózsaszín, barna, narancs, napsárga, citromsárga, világoszöld, zöld, világoskék, kék, orgona lila, lila

színskála
Tapasztalataink szerint, ahány számítógép, annyi különböző színbeállítás. Ezért előre szólunk, hogy lehetnek árnyalatnyi különbségek a képernyőn látható és a kinyomtatott címkék színei között.

Szöveg:
- Lehetőséged van 2 sort írni a címkére, de az első sorban max. 15 karaktert és a másofikban max. tizet (betű és szóköz is számít).
- A betűk színe fekete vagy fehér.


Sajátos nevelési igényű gyerekek számára készítünk egyedi címkéket is. Ilyen igény esetén e-mail-ben jelentkezz és írd meg a részleteket.

Ovisjel